STJERNE: Dylan O'Brien er en av verdens mest kjente, unge skuespillere, men man vet ikke så altfor mye om kjekkasen. Han holder seg nemlig mest mulig unna rampelyset! FOTO: Scanpix
STJERNE: Dylan O'Brien er en av verdens mest kjente, unge skuespillere, men man vet ikke så altfor mye om kjekkasen. Han holder seg nemlig mest mulig unna rampelyset! FOTO: Scanpix Vis mer

Dylan O'brien

9 ting du ikke visste om Dylan O'Brien

Vi <3 han.


TOPP: Vi ble først kjent med megakjekkas Dylan O'Brien ii 2011 da han kapret en av hovedrollene i «Teen Wolf».

I ettertid har han også spilt i filmer som «The Maze Runner», «The First Time» og «The Internship».

Likevel, til tross for at han har en veldig aktiv karriere, er det ikke så altfor mye man vet om sjarmøren – han holder seg nemlig mest mulig unna rampelyset.

Under finner du ni fakta om Dylan <3

LES OGSÅ: Derfor blir Rihanna beskyldt for å photoshoppe dette bildet

1. Han mener at den perfekte date er når alt går galt; ingenting går etter planen, men at man likevel vil sees igjen en annen gang. Dét har han tidligere uttalt i et intervju med TeenVogue.

2. BFF-en hans er Tyler Posey, som også spiller i «Teen Wolf».

3. Mote er noe han aldri har brydd seg om, og han tenker sjelden over hva verken han selv eller andre kler seg i!

4. Da han var yngre, hadde Dylan en skikkelig crush på Jennifer Aniston. Senere i livet har han gjentatte ganger delt sin fascinasjon for Selena Gomez med offentligheten. (Under et intervju med ClevverNews i 2011 gikk bestekompisen Tyler Posey så langt som å si at Dylan var forelsket i henne. Awww.)

LES OGSÅ: Dette angrer Kendall Jenner på at hun gjorde i tenårene

5. Dylan har i mange år hatt en sterkt ønske om å spise sunt og å være flink til å trene – men han sier at det ikke har gått som planlagt frem til nå. We feel you, Dylan!

6. Om en jente har god humor, synes Dylan dét er noe av det mest attraktive som finnes.

7. Han har (dessverre?) kjæreste. Det er selveste Britt Robertson, og de to har vært et par siden 2011. De begynte å date etter de spilte inn filmen «The First Time», og for et søtt par de er!

8. Han begynte ikke med skuespill før han var hele 18 år gammel.

9. «Hva er greia med at jenter bruker høytlivsbukser, og stapper genseren oppi den?», har kjekkasen tdligere sagt. Ooops, det høres ut som oss...