IKKE LETT: Det er nok ikke så lett for gutta å forstå seg på oss jenter heller. FOTO: Scanpix
IKKE LETT: Det er nok ikke så lett for gutta å forstå seg på oss jenter heller. FOTO: ScanpixVis mer

Gutter

5 spørsmål gutta vil ha svar på

... Men ikke tør å spørre om.


TOPP: I alle tider har vi jenter forsøkt å forstå oss på gutta. Vi tenker, funderer og analyserer hver minste ting drømmefyren kan finne på å si eller gjøre.

Det er ikke alltid så lett å bli klok på gutta, men det samme gjelder jammen også oss jenter!

Her har vi samlet noen spørsmål vi vet gutta er nysgjerrige på, men som de ofte er altfor feige til å spørre oss om.

LES OGSÅ: Med disse 10 tipsene blir du en mester på å spare

1. Sammenligner du meg med eksen din?

Det er ikke helt sikkert alle gutter vil vite dette, så her må vi trå forsiktig. Men gutter vil gjerne føle seg spesielle, så ofte kan det være lurt å ikke nevne eksen noe særlig.

Spør han deg rett ut om du sammenligner de to, så får du svare ærlig på det. Forhåpentligvis så kommer din nye kjæreste bedre ut enn eksen din!

2. Hva sier du til vennene dine om meg?

Det er ingen hemmelighet at vi jenter er glade i å prate mye om masse rart – og da spesielt om gutter.

Om han du liker har overhørt jenteprat i kantina før, er det ikke rart om han blir nysgjerrig. Men kanskje ikke si at det første du gjør når dere har krangla, er å ringe bestevenninna di og fortelle ALT. Noen ganger kan det være lurt å kanskje holde tilbake litt…

LES OGSÅ: Herman Tømmeraas fra «SKAM» avslører sivilstatusen sin

3. Hvorfor har du så vanskelig for å bestemme deg?

Om det er hva vi skal ha på oss på morgenen, hvilken film vi skal se på kino til helgen eller om vi skal gå for baguette eller toast i kantina, kan vi jenter ha ganske problemer med å bestemme oss.

Det kan være ganske frustrerende til tider, spesielt for gutta som ofte er mye flinkere til å vite hva de vil ha/gjøre/spise med én gang.

4. Hvorfor går jenter alltid på do sammen?

Her finnes det vel egentlig ikke et fasitsvar. Det er jo ikke fordi vi ikke klarer å gå på do alene – det blir bare mye morsommere når man er flere. Så kan vi snakke om dere gutter der inne samtidig. Score!

LES OGSÅ: Slik går du fra friendzone til kjærestemateriale på 1, 2, 3

5. Liker du meg egentlig?

Vi snakker ofte om at det er vanskelig å forstå seg på gutta. I månedsvis kan vi gå rundt og tenke og analysere tegn på om han fyren fra parallellklassen er interessert eller ikke.

Vel, vi jenter er ikke alltid så lette å bli kloke på vi heller. Gutter trives med å få høre ting ærlig og direkte, så liker du fyren – si det rett til ham. Ikke pakk det inn, men si det som det er. Så slipper han å lure!