SJENERT: Det er ikke alltid like lett å ta initiativet til første kyss... FOTO: Scanpix
SJENERT: Det er ikke alltid like lett å ta initiativet til første kyss... FOTO: ScanpixVis mer

Kyss

7 måter å få crushet ditt til å kysse deg

... Når du ikke tør å ta initativet selv.


TOPP: Vil du kysse crushet ditt, men er kanskje litt for sjenert til å ta det første steget?

Jepp, vi kjenner oss godt igjen – og derfor har vi funnet frem syv tips for å få han/henne til å kysse deg i stedet.

Denne saken ble først publisert hos Frida.se.

1. Behold øyekontakten.

Utfordre deg selv og hold blikket hens litt lenger enn hva som egentlig føles «normalt». Man kan si mye med øynene, og å se på hen litt ekstra, kan hjelpe til med å gjøre det tydelig at du er interessert.

LES OGSÅ: Sjekk hvordan Astrid S kommer til å se ut som pensjonist

2. Vær tydelig med komplimenter.

Du tror kanskje at komplimentene dine «kommer frem», men dersom du sier noe snilt i forbifarten, kan det være at personen du er interessert i ikke biter seg merke i det du sier. Gi derfor komplimenter på passende tidspunkter, og pass på at hen skjønner at du flørter.

3. Legg hodet ditt på skulderen hens.

En tydelig måte å vise interesse, er å legge hodet ditt på personens skulderen. Det er kanskje litt mindre skummelt enn å gå rett for kysset, og når du har hodet på skulderen hems, kommer dere tross alt veldig nærme hverandre...

LES OGSÅ: Du vil ikke tro den elleville summen Kylie Jenner tjener

4. Legg armen din rundt personen.

Å holde rundt noen, viser at man vil være i nærheten av han/hun. Om du ikke tør å holde rundt personen i en lengre periode, kan du begynne med å ta på hen med hånden, for eksempel på skulderen eller på skulderen.

5. Kyss hen på kinnet.

Når dere sier hei, ha det, eller klemmer hverandre, kan du personen et forsiktig kyss på kinnet. Det kommer definitivt til å øke spenningen frem til neste gang dere ses – om ikke crushet ditt kysser der tilbake der og da.

LES OGSÅ: Disse tipsene kan hjelpe deg dersom du å grue deg til «alt»

6. Hold deg nærme etter en klem.

Når man klemmer, trekker man seg som regel litt vekk fra personen når klemmen er over. Det er en helt naturlig reaksjon. Prøv i stedet å fortsette å stå nære hen, selv om dere ikke lenger holder rundt hverandre <3

7. Fortell hen hva du føler.

Om du ikke klarer å vente ett sekund lenger på å være ekstra nære crushet ditt, kan det beste være å bare fortelle hen hva du føler. Det trenger ikke være noen stor kjærlighetserklæring – for eksempel kan du gå for noe som «Du gjør meg nervøs». Da kommer personen til å spørre hvorfor, og du kan svare at det er fordi du liker han/henne.