ADVARSEL: Dukker alle disse varseltegnene opp, styr unna! Foto: Scanpix
ADVARSEL: Dukker alle disse varseltegnene opp, styr unna! Foto: ScanpixVis mer

forelskelse

7 tegn på at crushet IKKE er bra for deg

Vær på utkikk etter disse tegnene.

TOPP.NO: Vi kan ikke alltid styre hvem vi blir forelsket i, det bare skjer – men det finnes noen varseltegn på at crushet ditt ikke er bra for deg!

Disse tegnene kan det være lurt å lytte til (i alle fall hvis alle stemmer), så du kanskje rekker å styre unna...

Sjekk ut listen vår under.

LES OGSÅ: Slik ser du at crushet er interessert

1. Du sliter skikkelig med å skjønne deg på h*n. Å forstå hverandre kan være viktig, og hvis du synes det er altfor vanskelig, kan det faktisk være en litt skummel faktor.

2. H*n lyver til deg. IKKE bra. Kanskje merker du også at personen ikke har problemer med å lyve til andre. Not good, man må kunne stole på hverandre!

3. Du får aldri komplimenter. Kanskje du må draaa det ut, hvis ikke skjer det sjelden. Ikke alle er like flinke til å gi komplimenter, men det er rart hvis du aldri får noen.

4. Du endrer deg. Vennene dine sier at du har forandret deg på en negativ måte. Man ønsker jo ikke at en kjæreste skal ha den innvirkningen på deg?

5. Du prioriteres ikke. Vennekvelder og andre ting virker viktigere enn deg gang på gang (på gang), og h*n tar lite initiativ. Klart venner er viktige, men det er du óg <3

6. H*n glemmer avtaler og andre ting du har sagt. Jo da, det kan selvfølgelig skje. Men hvis det skjer omtrent hver dag, er det ikke et godt tegn.

7. H*n driter deg ut, enten når dere er sammen eller med andre. Det kan være å si ting om deg som er negativt ladd, og som gjør deg ukomfortabel. Ikke kult!

Hvis alle disse tegnene stemmer, kanskje du skal ta et par steg tilbake før du blir for involvert?

Folk er forskjellige, men det er viktigste er at du føler deg BRA med personen, og at dere kan stole på hverandre!

LES OGSÅ: "Skam"-øyeblikkene som gjorde noe med oss <3