MYK HUD: Det skal faktisk svært lite til for å gjøre huden mykere – du har alt du trenger i kjøkkenskapet! FOTO: Scanpix
MYK HUD: Det skal faktisk svært lite til for å gjøre huden mykere – du har alt du trenger i kjøkkenskapet! FOTO: ScanpixVis mer

Hjemmespa

Du trenger kun én ingrediens for å få silkemyk hud

Og du har den garantert i kjøkkenskapet.


TOPP: De fleste av oss har sukker stående hjemme, så hvorfor ikke gjøre en ellers kjedelig mandag om til et hjemme-spa...?

Sukker kan brukes til mer enn bare matlaging, og under har vi funnet frem de 5 tipsene vi i TOPP-redaksjonen liker aller best.

1. Påfør fuktighet til huden mens du skrubber.

Om du blander én dl. sukker med to bananer, vil du få en mix som både tilfører huden fuktighet og samtidig skrubber bort død hud.

LES OGSÅ: Slik får du parfymen til å vare – hele dagen gjennom

2. Gi kroppen en naturlig glød.

Om du blander sukker med olje, får du en skrubb som passer perfekt til kroppen din. Da fjerner du de døde hudcellene, og gir huden for en naturlig glød! Yayyy.

3. Hard hud under føttene? Null problem!

Neste gang du hopper i dusjen, bør du ta med deg litt sukker og olje. Denne blandingen gjør underverker for den harde huden under føttene!

(Pssst: Om du gjør dette samtidig som du tester ut tips nr. 1, kan du ligge lenge å gni tærne mot leggene… Sukk, denne kombinasjonen sammen med nytt sengetøy, er det beste vi vet.)

LES OGSÅ: Disse tipsene kan hjelpe deg med selvtilliten på stranda

4. Tilsett sukker i håndsåpen din.

Har du holdt på med et prosjekt som gjør at håndflatene er skitne eller oljete, hjelper det med sukker. Da blir rengjøringen mer grundig – og hendene blir suuupermyke!

5. Gjør leppene myke og kysseklare.

Det er ingen hemmelighet at litt sukker og vann gjør underverker for tørre og sprukne lepper <3