LIKES PÅ FACEBOOK: Er du like raus med tommel opp-ene dine i sosiale medier som Leonardi DiCaprio i denne klassiske memen? Lol! Foto: Skjermpdump/Dolly.com.au
LIKES PÅ FACEBOOK: Er du like raus med tommel opp-ene dine i sosiale medier som Leonardi DiCaprio i denne klassiske memen? Lol! Foto: Skjermpdump/Dolly.com.auVis mer

| Facebook

Facebook: Hvor mange likes ga du i 2016?

Slik viser Facebook deg hvor raus du var på likingen i året som gikk.

TOPP.NO: Vi bruker gjerne desember til å se tilbake på året som gikk, og spesielt kartlegge hva vi egentlig drev med i sosiale medier. 2016 har virkelig føltes som et laaangt år, så vi har hatt nok av tid til å sitte med nesa i mobilen. Lol!

I forrige uke viste vi deg hvordan du enkelt sjekker hvilke av bildene du postet på Instagram som fikk flest likes — i tillegg til hvor mange likes du fikk totalt i løpet av året (elsk!).

LES OGSÅ: Her er grunnen til at vi elsker å kysse — for hvorfor gjør vi det EGENTLIG?

Men nå kan du altså finne ut akkurat hvor raus du var på Facebook. Nå har Facebook selv talt opp alle likes og reaksjoner du har kastet ut i året som gikk. 

Hvordan du finner det ut? Sjekk videoen Facebook har laget til deg som kalles "Year In Review". Der får du blant annet vite hvor mange nye venner du fikk i 2016, hvor mange steder du sjekket inn, og hvor mange likes du ga ut. 

LES OGSÅ: Katy Perry har logoen til et stort klesmerke i munnen sin 

Så er spørsmålet om nyttårsforsettet for 2017 blir å kaste ut ENDA flere likes? Yay!