FØRSTE GANG: Hva tror du gutta tenker om første gang de hadde sex? FOTO: Scanpix
FØRSTE GANG: Hva tror du gutta tenker om første gang de hadde sex? FOTO: ScanpixVis mer

første gang

Gutta forteller om sin første gang

– Det var litt vanskelig, for jeg kom ikke inn i henne med en gang...


TOPP: OK, vi jenter har forskjellige erfaringer når det kommer til første gang vi hadde sex – og uansett om du ikke har hatt din første gang enda, har du garantert gjort deg opp noen tanker rundt det.

Denne saken ble først publisert hos Frida.se

Og det er jo mange spørsmål som kan gå gjennom hodet første gang.

Ser jeg fin ut? Kommer det til å gjøre vondt? Hvilken stilling skal vi prøve?

Meeen: Vi har jo nesten glemt den andre parten... For gutta har nemlig like mange tanker om dette som oss jenter.

LES OGSÅ: 5 underlivsfeil mange jenter gjør om sommeren

Under kan du lese seks gutters historier om sin første gang.

Det gikk fort.

Jeg var vel rundt 15-16 år og hadde sett på en fyr, som alle jentene forgudet. Etter en litt uskyldig kommentar og masse prat på MSN-chatten, kom han til meg en hel helg. Foreldrene mine var bortreist. Sexen gikk fort, og kjentes litt rar. Etter helgen følte jeg meg egentlig ganske nede... Ikke så overlykkelig som jeg hadde forventet meg.

/Adam

Uten kjærlighet.

Jeg var 18 år. Jeg var hjemme hos henne på en fest, og vi hadde bare møttes et par ganger før. Når de siste hadde dratt fra festen, ble vi sittende i sofaen – og det var der vi til slutt gjorde det. Jeg husker jeg var ganske nervøs, og at alt ikke gikk som jeg hadde forestilt meg. Det føltes likevel deilig dagen etter, og vi møttes et par ganger etter det, men det var aldri noe følelser innblandet.

/Lukas

Svetten rant.

Jeg hadde akkurat blitt kjæreste med en av mine beste venninner, og vi gikk på skole sammen. Det var første gang hun skulle sove hos meg, og jeg tror begge forventet at vi skulle ha sex, selv om vi ikke hadde pratet om det. Da vi la oss i sengen begynte begge å ta på hverandre – så var det i gang. Jeg var skikkelig nervøs, og svettet som en gris! Jeg, dyna og lakenet var klissvått, så da vi var ferdige måtte vi legge oss på sofaen i stedet for. Det var både kleint og hyggelig.

/Martin

Ingen fikk orgasme.

Jeg var 14 år og hadde holdt litt på med kusinen til kompisen min, og etter hvert ble vi også kjærester. Noen uker etter at vi ble sammen, var vi hjemme hos henne, sammen med hele vennegjengen. Jeg klarte å miste bussen, så det endte med at jeg måtte sove over.

Når alle de andre hadde dratt begynte vi å kline, før vi til slutt gikk opp på rommet hennes. Da hadde vi nesten ingen klær på, og de siste plaggene forsvant fort. Det var ganske tydelig hva begge ville skulle skje, og jeg merket at hun var opphisset. Vi holdt på i rundt ti minutter før vi sluttet. Ingen av oss fikk orgasme, men det var deilig uansett. Vi gjorde det slutt noen måneder senere, men jeg angrer ikke på at det var hun jeg lå med første gang.

/Morten

Kondomen forsvant.

Begge var 14 år, men hun fylte 15 til høsten. Vi kjente godt til kroppene til hverandre, men vi hadde ikke hatt sex enda. Vi lå sammen på en madrass, og jeg lå over henne. Etter en kort stund hadde jeg kommet – med ganske blandede følelser i kroppen og hodet. «Det gikk fort» og «det var deilig», tenkte jeg.

Jeg fortsatte å bare ligge oppå henne. Så lenge at kondomen til slutt bare gled av! Det var herlig å bare ligge der med henne, og jeg tror hun tenkte det samme. For meg er minnet om at vi bare lå ved siden av hverandre og var sammen, sterkere enn minnet om selve sexen. Kondomen endte forresten opp med å forsvinne, vi fant den først en måned senere under samme madrass – helt full. Heldigvis var det bare jeg og hun som fant den, og vi lo skikkelig godt av det, og hadde en fantastisk natt til.

/Sebastian

Lå med bestevenninnen på fest.

Jeg var på en hjemmefest hos en kompis. Det var min guttegjeng, sammen med min bestevenninnes jentegjeng. Jeg husker jeg tenkte at venninnen min var ekstra pen denne kvelden. Hun hadde en sort kjole på seg.

Vi hadde aldri hooket før, men plutselig endte vi opp alene på kjøkkenet. Etter en stund dro hun med meg opp trappen og inn på et rom. Begge hadde lyst på hverandre, og vi rakk så vidt å kle av oss. Da vi var ferdige, lo vi av det, og jeg tror begge syntes det var ganske lættis. Etter en liten stund ble hun sammen med en annen fyr, så vi sluttet å henge. Litt trist, egentlig...

/Hampus

Var alene hjemme.

Jeg og min første ordentlige kjæreste lå hjemme og så på TV på rommet hennes. Moren og lillesøsteren hennes var nesten alltid hjemme, men denne dagen skulle de dra et eller annet sted. Når jeg begynte å ta av genseren til kjæresten min, hjalp hun til med en gang, og straks var vi nakne. Det var klønete og vanskelig, fordi jeg kom ikke inn i henne med en gang, men hun «styrte» meg inn. Det var egentlig ganske bra til å være den første gangen, men det ble enda bedre jo mer vi øvde.

/Leo