FREMTIDEN: Det er slett ikke lett å finne ut av hva man vil jobbe med – vi har funnet frem et horoskop som kanskje kan hjelpe deg litt på veien! FOTO: Scanpix
FREMTIDEN: Det er slett ikke lett å finne ut av hva man vil jobbe med – vi har funnet frem et horoskop som kanskje kan hjelpe deg litt på veien! FOTO: ScanpixVis mer

stjernetegn

Dette bør du jobbe med – ifølge horoskopet ditt

Passer du best som advokat? Skuespiller? Fotograf?


TOPP: Da vi var små drømte de fleste av oss om hva vi skulle bli «når vi ble store».

Kanskje ville du jobbe som lege? Eller baker? Eller advokat? Eller hadde du mest lyst til å bli profesjonell håndballspiller?

Noen av oss ønsker fortsatt det samme som da vi var små, mens andre har en helt annen drøm nå enn før – og selvfølgelig er det mange som rett og slett ikke vet helt hva de vil gjøre i fremtiden.

Dersom du er i sistnevnte kategori, kan du ta en titt på horoskopet under!

LES OGSÅ: Derfor blir Rihanna beskyldt for å photoshoppe dette bildet

Her har nemlig astrologen Kelli Fox funnet frem forskjellige yrker som muligens passer for akkurat deg, basert på hvilket stjernetegn du er født i.

Dette er så klart ingen fasit, men det kan gi deg en liten pekepinn.

(Pssst: Eller en god latter dersom egenskapene som blir ramset opp ikke stemmer med din personlighet i det hele tatt.)

Horoskopet ble først publisert hos Marie Claire.

LES OGSÅ: Her faller modell Bella Hadid ned trappen i skyhøye hæler

Steinbukken: 22. desember - 20. januar

Ifølge astrologen er steinbukker seriøse, effektive og organiserte, men definitivt ikke kjedelige. Du har karismaen og entusiasmen som skal til for å lede et team. Du lar deg ikke skremme av autoriteter, og vet at hard jobbing og engasjement er det som skal til for å nå toppen. Og nettopp dette er ditt ultimate mål – uansett hvor du ender opp opp.

En ideell karriere for en steinbukk er en administrativ stilling eller en leder.

Ifølge astrologen vil du også passe perfekt som ingeniør, arkitekt eller noe innenfor design, siden du har et øye for detaljer.

Vannmannen: 21. januar - 19. februar

Vannmenn er frie sjeler, men ikke tro at de ikke er hardtarbeidende på grunn av det! Du er typen som står opp midt på natten for å løse en oppgave – men dermed vil du også sove på dagen, fordi du allerede har gjort jobben.

Du er sosial, men samtidig trives du godt alene. Dette gjør at du takler å jobbe i team like godt som du gjør alene.

Dersom du ønsker å begi deg ut i en karriere innenfor forskning eller noe teknisk, for eksempel hvor du kan utforske nye teorier eller applikasjoner, er dette midt i blinken for deg.

Grafisk design eller fotografi, kanskje til og med prosjektledelse, er også yrker som er passende for en vannmann.

Du jobber best når du får sette tid og rammer selv, så en jobb hvor du kan få til dette er perfekt for deg.

Fiskene: 20. februar - 20. mars

Du får ikke mer fleksible mennesker i arbeidslivet enn fiskene. Du tenker ikke så mye på å bevise for andre hva du kan, men er heller opptatt av å gjøre det beste du kan.

Ifølge astrologen er det mange yrker som kan passe for deg, men du er på ditt lykkeligste når du har en jobb som appellerer til din sensitive side. Derfor vil en jobb innen for kunst være passende for deg som er født i fiskens tegn.

I tillegg vil alt innenfor helse være en ideell karriere for fiskene; sykepleier, lege, fysioterapeut, psykolog...

Du kan også gjør det stort innenfor både dans og musikk.

Væren: 21. mars - 20. april

Væren har en tendens til å starte på en rekke prosjekter, men sliter med å fullføre alle på egenhånd. Derfor bør du ha et godt team av venner og kollegaer rundt deg: De kan hjelpe deg med de endeløse ideene dine!

Lurer du på hva slags yrker som kan passe for deg?

Ifølge astrologen vil alt som er konkurransedrevet eller som involverer fysisk aktivitet være perfekt for deg.

Se for deg et yrke som utendørsguide, personlig trener eller kanskje profesjonell idrettsutøver.

Tyren: 21. april - 21. mai

Som en ansatt er tyren jordnær og praktisk. Du har evnen til å ta av deg lederhatten i enhver situasjon: Så, selv om tyren er en ledertype, passer du også godt som en lagspiller.

Til tider kan du være litt for sta, så pass på at dette ikke tar overhånd.

Du kan alltid stole på tyren – dette stjernetegnet symboliserer de mest hardtarbeidende menneskene.

Du kommer til å passe godt inn i et miljø som setter pris på besluttsomhet og engasjement. Tyren setter pris på vakre ting og en fast rutine. En jobb innen salg av luksuriøse ting, eller noe innen blomster eller matindustrien, er passende for tyren.

Du er i tillegg flink til å håndtere penger, så en karriere innen finans er også en mulighet!

Tvillingen: 22. mai - 22. juni

Du trives best med høyt tempo og stimulerende miljøer som tilbyr variasjon. Du har evnen til å jobbe deg gjennom noe i en svært høy hastighet, men pass på – dette betyr også at du fort kan kjede deg. Tvillingen trenger ofte en lang liste med oppgaver slik at dette ikke skjer.

Siden du gjerne vil ha mye å gjøre på én og samme tid, vil en jobb som lærer eller noe innenfor kommunikasjon være perfekt for deg.

Du er mentalt veldig aktiv og elsker å utforske alle mulige sider ved et prosjekt; derfor kan også en jobb innen PR være noe for deg.

Krepsen: 22. juni - 23. juli

Krepsen er stjernetegnet som tar vare på andre og takler ansvar godt. Enhver jobb som lar deg bruke evnen din til å ta vare på andre, gi råd og løse problemer – rett og slett gjøre andre glade – er en jobb som er passende for deg.

Du trenger en karriere hvor du kan se at arbeidet ditt gjør en forskjell.

Ifølge astrologen er krepser født med evnen til å ta vare på barn. Ideelle karrierer kan derfor være sosialarbeider, HR-ansvarlig, advokat, lærer eller leder.

Helse og velvære er også viktig for deg og stjernetegnet ditt, så et yrke innen ernæring er også noe du kan sjekke ut.

Løven: 24. juli - 23. august

Løver elsker å inspirere andre til å være den beste versjonen av seg selv. Derfor passer løver godt som lærere eller noe innen politikk.

De er også veldig gode sjefer – når de først får respekt fra teamet sitt.

Løver har en tendens til å være litt krevende, men vinner som oftest over alle med sjarmen sin.

Som sagt er et yrke som lærer eller noe innen politikk passende for deg, men noe som også vil passe din interesse, er yrker som lar deg underholde andre: For eksempel noe innen skuespill, musikk eller film.

Jomfruen: 24. august - 23. september

Evig perfeksjonist og alltid til stede for andre: Det er jomfruen.

Som sjef er du praktisk og beskyttende, samtidig som du forventer det beste fra de rundt deg. Du har en tendens til å være litt hard mot deg selv, så du trenger å bli påminnet av andre at du ikke må forsvinne i hver eneste lille detalj.

Jomfruen har svært god hukommelse. Dét betyr at du kan takle en stor mengde informasjon på en gang, og alltid vet hva du skal gjøre når tempoet er høyt.

Noe innen serviceyrket vil være passende for deg, enten det er i en resepsjon eller som terapeut.

Samtidig egner du deg også godt som redaktør, oversetter og etterforsker.

Vekten: 24. september - 23. oktober

Du er sosial og flink til å bringe folk sammen. Dette gjør deg til en god megler – både på og utenfor jobben.

Du har balanse, du leser og forstår folk. Dette er noe du kan bruke til din fordel i arbeidslivet. En jobb som diplomat, assistent, oversetter, eiendomsmegler, eller noe innen salg er perfekt for deg!

Du elsker mennesker, så det å jobbe sammen med folk, er veldig viktig for deg. Så, selv om yrker innen lov og rettferdighet passer for deg, kan du også se på yrker innen kundeservice og reise. Kanskje til og med bryllupsplanlegger?

Skorpionen: 24. oktober - 22. november

Ifølge astrologen er det ingen som kan holde på en hemmelighet like godt som en skorpion. Du kommer til å blomstre i etterretningsorganisasjoner eller steder hvor du håndterer konfidensielle papirer. Skorpionen liker også en god utfordring.

Intensiteten din er legendarisk, noe som kan fungere godt i felt andre ikke hadde taklet. Det kan være noe innenfor medisin – gjerne rettsmedisinsk etterforsker.

Skytten: 23. november - 21. desember

Skytten har en inspirerende moral, jobber hardt som lagspiller, tilpasser seg forandring godt, og oppfordrer alltid andre til å være fornøyde med jobben de gjør.

Du er typen som egentlig er flink til alt når det kommer til karriere. Flere yrker vil være passende for deg, så lenge du ikke trenger å følge så mange regler.

Du elsker å reise og lære fra andre kulturer, så enhver jobb som går innenfor reiseliv er flott!

Siden du elsker å inspirere andre, vil en jobb som lærer også være noe for deg.