SOMMER-HOROSKAP: Få en pekepinn på hvordan sommerferien din kommer til å se ut! FOTO: Scanpix
SOMMER-HOROSKAP: Få en pekepinn på hvordan sommerferien din kommer til å se ut! FOTO: ScanpixVis mer

Horoskop

Horoskop: Slik blir sommerferien din

Får du uvenner? Eller blomstrer kjærligheten for deg som er singel?


TOPP: Det er vel ikke bare oss i TOPP som fra september til mars bare går rundt og venter på varmere tider...?

Vel, nå er heldigvis sommeren her, og vi gleder oss skikkelig til å finne ut hva de solfylte neste månedene bringer.

Sjekk ut horoskopet for sommeren under – så får du kanskje en liten pekepinn på hva du kan forvente deg.

Væren: 21/3 – 20/4

Kjærlighet: Prognosen for din kjærlighetssommer ser spennende ut. Slutten av juni blir ekstra romantisk. I juli kan reiser skille deg fra partneren din/crushet ditt. Spennende hendelser i august fører til at bådet i faste relasjoner blir enda sterkere, og at sjansene for romanse blir større for deg som er singel.

Vennskap og gøy: Det kan se ut til at du utvider bekjentskaps kretsen din, samtidig som forholdet med dine «gamle» venner, blir enda bedre. I august er du ekstra sosial, så regn med å bli invitert med på mange artige ting!

Generelt: Slutten av juni blir skikkelig spennende og morsom – dersom du tar initiativ. Juli egner seg godt til å reise. En utfordring i august, gir deg bedre selvtillit.

Lykkedager: 30. juni, 6. juli, 28. juli, 6. august og 19. august.

Beste kjærlighetsmatch: Du fungerer best sammen med aktive mennesker, som er eventyrlystne og som får deg til å le. Sats på en Skytte eller en Løve.

Tyren: 21/4 – 21/5

Kjærlighet: I juli forsterker Amor kjærlighetskompasset ditt, og har du tidligere gjort et dumt valg i forhold til partner, finner du rett person nå. I august kan en romantisk drøm gå i oppfyllelse.

Vennskap og gøy: Planetens posisjon gjør deg ekstra utadvendt, og det ser ut til å bli en sommer i festens tegn. En venn som var viktig for deg før, hører fra seg i august, og dere har fortsatt mye til felles.

Generelt: Sommeren blir meningsfylt om du utnytter mulighetene som blir lagt på bordet. En reise i juli blir vellykket. Å tilbringe tid ute i naturen, er den beste måten å lade opp batteriene før skolestart.

Lykkedager: 24. juni, 4. juli, 19. juli, 2. august og 11. august.

Beste kjærlighetsmatch: Du passer best sammen med aktive mennesker, som gir deg både trygghet og lidenskap. Sats på en Kreps eller en Jomfru.

Tvillingene: 22/5 – 21/06


Kjærlighet: Romantiske hendelser i slutten av juni gjør deg forhåpningsfull. Den varme og gode følelser holder seg ut juli, og da åpner også enda flere muligheter seg. Mye tyder på at august blir høydepunktet for kjærlighetssommeren din.

Venner og gøy: Din rolige og hyggelige attitude, gjør at du lett knytter nye bånd, og sommer kommer til å by på mange utekvelder og festivalbesøk. Ferier kan skille deg og vennene dine en stund, men det blir ekstra gøy å se dem igjen i midten av august.

Generelt: Sommeren preges av fart og spenning. Du kommer også til å lære mye nytt. En reise blir betydningsfull for studiene dine.

Lykkedager: 23. juni, 12. juli, 22. juli, 9. august og 23. august.

Beste kjærlighetsmatch: Du passer best sammen med mennesker som er lette til sinns, utadvendte og nysgjerrige på livet. Sats på en Fisk eller en Vannmann.

Krepsen: 22/6 – 22/7

Kjærlighet: Kjærlighetslivet ditt ser ut til å virkelig få vinger i juli, spesielt om du reiser. August kan bli den heteste måneden i sommer. Den single Krepsen blir en mester på å flørte, mens du som er i et forhold, kjenner ekstra mye på det sterke båndet mellom deg og partneren din.

Venner og gøy: Du kan føle deg litt forlatt i slutten av juni, men i juli dukker det opp en herlig person som drar deg med inn i en gøyal vennegjeng. Innen skolen begynner, gjenforenes du og dine «gamle» venner på hyggelig vis.

Generelt: Pass på å slappe av i juni, for juli kan bli hektisk med reiser og diverse festligheter. I august må du ut av komfortsonen din – men på en god måte.

Lykkedager: 1. juli, 16. juli, 23. juli, 13. august og 30. august.

Beste kjærlighetsmatch: Du passer best sammen med en trygg person, som er romantisk og engasjert. Sats på en Skorpion eller en Tyr.

Løven: 23/7 – 23/8

Kjærlighet: Sommeren starter veldig hyggelig. Kjærlighetstemperaturen øker i juli – lidenskapen slår til, og du står ovenfor et viktig valg. Vær ærlig med deg selv, så velger du riktig. I august roer ting seg litt ned på den romantiske fronten.

Venner og gøy: En fest i slutten av juni blir superartig. Du kan bli uvenn med en bekjent i juli, men dersom begge legger inn en innsats, blir dere venner igjen. Venner er ekstra viktig for deg i august, og du henger med dem så mye som mulig.

Generelt: Juni-dagene byr på deilig avkobling. Det kan hende at noe føles litt galt før en reise i juli, men slapp av! Alt ordner seg. En august-reise blir et minne for livet.

Lykkedager: 26. juni, 8. juli, 31. juli, 4. august og 16. august.

Beste kjærlighetsmatch: Du passer best sammen med en sjarmerende person, som er impulsiv og litt vill. Sats på en Vær eller en Skytte.

Jomfruen: 24/8 – 23/9


Kjærlighet: Ukene i juni byr på het kjærlighet. Du kan bli lei deg etter et svik i juli, men livet ditt er så aktivt, at du raskt kommer over det. I august våkner romantikken til liv igjen, og du får tilbake personen du har savnet.

Venner og gøy: Stjernene spår at det blir mye vennetid i sommer. Det er alltid noen å henge med, uansett hvor du er. I juli finner du tilbake til en venn du har mistet kontakten med. En festival eller konsert i august, blir et helt spesielt minne.

Generelt: Stjernene gjør deg pigg og smart. Om du skal lære noe nytt, går det helt utmerket. Reiser i juli blir givende for deg. Regn med å få inn litt «ekstra penger i kassa» i august.

Lykkedager: 10. juli, 26. juli, 12. august, 18. august og 28. august.

Beste kjærlighetsmatch: Du passer best sammen med en smart person du kan diskutere viktige temaer med. Sats på en Tyr eller en Steinbukk.

Vekten: 24/9 – 23/10


Kjærlighet: Juni står i lidenskapens tegn. Årsaker du ikke rår over kan skille deg og crushet ditt i juli, men dere sørger for å holde kontakten. I august varmer kjærlighetens sol nok en gang.

Venner og gøy: Slutten av juni byr på morsomme kvelder. Lengre frem blir du god venn med noen du har vært nysgjerrig på i lang tid. Tilværelsen blir fartsfylt i august; du og vennene dine finner på så mye som mulig før skolen begynner igjen.

Generelt: En artig hendelse i begynnelsen av juli gir deg energi. Du og en slektning kommer nærmere hverandre under en reise. Et ønske ser ut til å gå i oppfyllelse i august.

Lykkedager: 28. juni, 16. juli, 27. juli, 8. august og 31. august.

Beste kjærlighetsmatch: Du passer best sammen med en interessant person som du kan prate med om alt mellom himmel og jord. Sats på en Fisk eller en Vannmann i sommer.

Skorpionen: 24/10 – 22/11

Kjærlighet: Tilværelsen er helt OK i slutten av juni, men ingenting slår sommerflørten stjernene spår at du kommer til å ha juli. I august blir kjærlighetslivet ditt litt mindre dramatisk, og du får tid til å faktisk tenke over hva du føler.

Venner og gøy: Slutten av juni blir en intensiv tid med venner og fester. Du kan bli såret av en venns stillhet i juli, men hen har ikke glemt deg! Ikke august blir alt som før.

Generelt: En reise i juni gir deg herlige minner. I juli får du prøve nye aktiviteter, som du kommer til å få øynene opp for.

Lykkedager: 2. juli, 13. juli, 21. juli, 10. august og 26. august.

Beste kjærlighetsmatch: Du passer best sammen med en rolig person, som samtidig er lidenskapelig. Sats på en Kreps eller en Steinbukk.

Skytten: 23/11 – 21/12

Kjærlighet: En fest i slutten av juni, blir starten på en skikkelig kjærlighetssommer. Romantiske møter i juli, gjør deg ekstra glad. Gløden holder seg ut august.

Venner og gøy: Et vennskap som føltes litt kjølig, blir blåst liv i i juni, og dere har det kjempegøy sammen. Lengre frem i sommer, får du bevist at du har veldig mange gode venner. En festivalhelg i august blir et minne for livet.

Generelt: Du er fokusert, spesielt i juli, og opplever fremgang i alt du gjør. Om du drar på reise, kommer den til å bli lærerik.

Lykkedager: 27. juni, 15. juli, 29. juli, 17. august og 25. august.

Beste kjærlighetsmatch: Du passer best sammen med en eventyrlysten person som alltid har noe gøy på gang. Sats på en Løve eller en Vær.

Steinbukken 22/12 – 20/1

Kjærlighet: I begynnelsen av sommeren treffer du kanskje ikke partneren din eller crushet ditt ofte nok – men ikke gi opp håpet. I juli er lidenskapen hetere enn solen. I august slipper du kjærligheten inn i livet ditt for alvor.

Venner og gøy: Å knytte nye vennskapsbånd er viktig, og du treffer nye mennesker på reiser og på fester gjennom hele sommeren. I august får en hendelse deg til å vise at du alltid stiller opp for gode venner.

Generelt: Stjernene gjør deg nysgjerrig på livet, og det blir en eventyrlig sommer. Hva som helst kan skje! I august oppdager du at du har et skjult talent som imponerer andre.

Lykkedager: 25. juni, 11. juli, 24. juli, 1. august og 22. august.

Beste kjærlighetsmatch: Du passer best sammen med en seriøs person, som hele tiden vil utvikle seg og lære nye ting. Sats på en Jomfru eller en Skorpion.

Vannmannen: 21/1 – 18/2

Kjærlighet: En uskyldig flørt i juni blir mer seriøs, men du som er i et forhold, må være varsom – ikke risikér å såre partneren din! Du får mer selvtillit og tør å ta mer plass i rommet i juli. I begynnelsen av august, blir en romantisk drøm til virkelighet.

Venner og gøy: Du jobber hardt med å holde kontakten med vennene dine, på tross av at alle er på hver sin kant. I juli treffer du tilfeldigvis på en person som blir en god venn. I august er du og gjengen nok en gang samlet, og har det kjempegøy.

Generelt: Sommeren får en skikkelig pangstart, og du kommer til å ha det fantastisk på en reise. Å være bestemt og å stå på ditt, er nøkkelen til fremgang i august.

Lykkedager: 22. juni, 3. juli, 30. juli, 15. august og 29. august.

Beste kjærlighetsmatch: Du passer best sammen med en hengiven person som hater urettferdigheter og alltid står på de svakes side. Sats på en Tvilling eller en Vekt.

Fiskene: 19/2 – 20/3

Kjærlighet: Sjalusi kan skape problemer i slutten av juli, men juli-solen roer ned de vonde følelsene. I august får den opptatte Fiskens forhold en skikkelig opptur, og den singles kjærlighetsliv blir ekstra spennende.

Venner og gøy: Mye tyder på at du og enn gjør en drøm til virkelighet i løpet av sommeren. Kanskje handler det om en reise? I august får du flere nye venner.

Generelt: I det store og hele, blir sommeren din problemfri. Det kommer til å stilles noen krav til deg i juli og august, men du lever enkelt opp til forventningene.

Lykkedager: 29. juni, 18. juli, 25. juli, 5. august og 27. august.

Beste kjærlighetsmatch: Du passer best sammen med en åpenhjertig person, som lytter og som tar drømmene dine på alvor. Sats på en Fisk eller en Vekt.