BRA MATCH: Sjekk hvilket stjernetegn du passer aller best sammen med! FOTO: Scanpix
BRA MATCH: Sjekk hvilket stjernetegn du passer aller best sammen med! FOTO: ScanpixVis mer

Horoskop

Personen du bør date – basert på stjernetegnet ditt

Passer du best sammen med tvillingen, fisken eller løven?


TOPP: Vi i TOPP-redaksjonen er skikkelig «suckers» for horoskoper.

Nei, tingene om står stemmer ikke alltid, men av og til tar det faktisk livet ditt skikkelig på kornet! Dét har i alle fall vi opplevd...

Kanskje dét ikke bare er tilfellet når det gjelder å spå fremtiden, men også når det gjelder hvilke stjernetegn som passer sammen?

Artikkelen ble først publisert hos Frida.se.

Det er ingen fasit, men med hjelp av listen under kan du kanskje få en pekepinn på om du er mest kompatibel med en Tvilling, eller en Løve, eller en Vær...

LES OGSÅ: Slik får du lengre hestehale på ett minutt (uten extensions!)

Jomfruen: 24/8 – 23/9

Du sørger alltid for at menneskene rundt deg har det bra, og du sier ofte ja til ting andre takker nei til. Du elsker å ha det gøy, og det er nettopp dét du må se etter i en partner. Du trenger en person med livlig fantasi, som elsker å for eksempel synge eller spille teater.

Tenk utenfor boksen, og tør å oppsøke nye mennesker.

Du passer best sammen med: Fisken.

Løven: 23/7 – 23/8

Du er «the life of the party»! Du er leken og liker en god fest, men samtidig er du seriøs, arbeidsom og et født leder. Du trenger en person har egne interesser, og som virkelig elsker hobbyen(e) sin(e).

Du passer best sammen med: Vannmannen.

LES OGSÅ: 7 ting du vil vite om penisen, men ikke tør å spørre om

Krepsen: 22/6 – 22/7

Ingen vet å ta vare på andre som deg. Du er alltid klar for å passe på en syk venn eller et familiemedlem med dårlig helse. Til gjengjeld trenger du også en person som kan ta vare på deg.

Oppsøk modige personer som ikke er redde for å være annerledes og skille seg ut.

Du passer best med: Steinbukken.

Tvillingene: 22/5 – 21/06

Du er åpen for nye ting, og vil gjerne kunne litt om alt. Frihet er viktig for deg, så det er essensielt at du finner en partner som respekterer det. Du passer med en person som utfordrer deg, og som har en sterk personlighet.

Du passer best med: Skytten.

LES OGSÅ: Nå tar denne nye poseringstrenden helt av på Instagram

Tyren: 21/4 – 21/5

Når du vet hva du vil ha, ofrer du all tid og energi for å oppnå det. Du trenger en partner som ligner deg på dét området. Se etter personer som ikke skryter av suksessen sin, selv om hen er veldig dyktig i det hen holder på med.

En person mange ser opp til, er noe for deg.

Du passer best med: Skorpionen.

Væren: 21/3 – 20/4

Du er veldig besluttsom. Har du en mening, står du for den. Hele livet ditt er sentrert rundt eventyr, og du vil ha lidenskap og nesten altoppslukende følelser.

Du passer sammen med en person som er rolig; den som ikke tar så altfor mye plass på fest, og hjelper deg med å slappe av. Når du treffer den rette, oppstår det umiddelbart gnister.

Du passer best med: Væren.

LES OGSÅ: Disse utbredte (og usanne) mytene om sex må du ikke tro på

Vannmannen: 21/1 – 18/2

Du er skikkelig original – det finnes ingen andre som deg! Du er selvstendig, og bryr deg ikke om hva andre synes om deg. Du passer dog best sammen med motstykket ditt: En person som elsker oppmerksomhet og å være festens midtpunkt.

Hen virker kanskje barnslig i dine øyne, men hen er akkurat det du trenger.

Du passer best med: Løven.

Fiskene: 19/2 – 20/3

Fisker er de mest kreative av alle stjernetegnene. Du er flink til å danse, kan masse om film og kunst, og har en utrolig fantasi. Dét gjør også at du har lett for å bli litt for revet med, og du trenger en som holder deg nede på jorden. En person som snakker fra levra, og står for det hen sier.

Du passer best med: Jomfruen.

LES OGSÅ: Dette er vårens mest trendy frisyre – og slik lager du den selv

Skorpionen: 24/10 – 22/11

Livet er lett for deg, fordi det bare har to farger: Svart og hvitt. Enten aksepterer du noe i livet, eller så legger du det fra deg for alltid. Du har mye selvtillit, og trenger en person som er lik deg. Sammen kan dere redde verden – eller i det minste gjøre stor suksess i livet.

Let etter en analyserende og intelligent person som ofte holder seg litt i bakgrunnen.

Du passer best med: Tyren.

Steinbukken 22/12 – 20/1

Steinbukk-jenter er veldig modige. Du liker luksus, men du klarer deg også med veldig lite. Trygghet er viktig for deg, og derfor må du sørge for at du er sammen med en person du kan stole fullstendig på.

Du trenger en som elsker å ta vare på andre, som er glad i barn, har mange søsken, og tar ansvar.

Du passer best med: Krepsen.

LES OGSÅ: 21 ting du garantert husker om du vokste opp på 90-tallet

Skytten: 23/11 – 21/12

Du er uredd, og vil gjerne se hele verden. Du vil vite alt. Du elsker naturen og dyr. Du trenger en person som synes det er viktig å ha et eget liv og egne interesser, selv om man er i et forhold.

Det er også viktig at du kan stole på personen. Bak din lykkelige fasade, er det mange dype følelser og tanker du har behov for å dele med partneren din.

Du passer best med: Tvillingen.

Vekten: 24/9 – 23/10

Du er selskapssyk, og trenger noen som takler å ha et nært forhold. Du er god til å lytte, og trenger en del bekreftelse. Du passer med en person som er lidenskapelig opptatt av ting, som elsker eventyr, og får deg opp av sofaen.

Oppsøk aktive personer som liker sport.

Du passer best med: Væren.