SEX AND THE CITY: Tenk at det er 18 år siden Carrie, Charlotte, Miranda, og Samantha snudde opp ned på måten vi snakker om sex og samliv på med venner! Dette bildet er fra 2002. FOTO: HBO
SEX AND THE CITY: Tenk at det er 18 år siden Carrie, Charlotte, Miranda, og Samantha snudde opp ned på måten vi snakker om sex og samliv på med venner! Dette bildet er fra 2002. FOTO: HBOVis mer

Sex and the city

6 hemmeligheter du neppe visste om «Sex og singelliv»

Det er over 19 år siden en av verdens mest omtalte tv-serier kom på skjermen.


TOPP: I år er det 19 år siden de fiktive karakterene i HBO-serien «Sex and the City» Carrie, Charlotte, Samantha og Miranda for første gang kunne ses på skjermen.

Denne saken ble først publisert hos KK.no og er skrevet av journalist Malini Gaare Bjørnstad.

Selv om du kanskje føler at du vet alt om serien, så er det faktisk mange «behind the scenes»-hemmeligheter som du trolig ikke visste om fra før.

Under finner du seks av dem!

LES OGSÅ: Vanessa Hudgens overrasket med platinablondt hår

1. Superbillig intro-antrekk

Det ikoniske ballerinaskjørtet som Carrie Bradshaw er ikledd i den velkjente introvignetten kostet bare 5 dollar (som i dag utgjør rundt 40 kroner)!

2. Eksklusiv anti-nakenkontrakt

Sarah Jessica Parker, som spiller Carrie Bradshaw, var den eneste av de fire jentene som signerte en kontrakt som tilsa at hun ikke trengte å gjøre nakenscener i serien. De andre tre jentene derimot har stort sett vist det som er å vise fram i løpet av de seks sesongene.

3. Forandring fryder

Carrie Bradshaw skulle egentlig være brunette, men ettersom forfatter av bøkene som serien er basert på, Candace Bushnell, selv var blond valgte de å ikke farge Sarah Jessicas krøllete hår.

Cynthia Nixon derimot, som spiller Miranda Hobbes, er naturlig blondine, og måtte derfor farge håret rødt for å få Mirandas karakteristiske hårmanke.

4. Redd hund måtte byttes ut

Pete, hunden til møbelsnekker Aidan, var så redd for skuespiller John Corbett (som spilte Aidan) at de måtte bytte ham ut med en ny hund.

5. Graviditet gjorde sesong fem superkort

Den nest siste sesongen er bare på åtte episoder ettersom Sarah Jessica Parker var gravid med sitt første barn. Til sammenligning er sesong én på 12 episoder, sesong to på 17 episoder, sesong tre på 17 episoder, sesong fire på 17 episoder og sesong seks er delt inn i to deler med til sammen 20 episoder.

6. I couldn't help but wonder...

Carrie Bradshaw er sexspaltist i den fiktive avisen The New York Star, og gjennom alle de seks sesongene ser vi henne stille ulike spørsmål til seg selv mens hun jobber ut en ny spalte for avisen. De starter som oftest med setningen «I Couldn't Help but Wonder...», og dette sier hun hele 92 ganger.