BLIR KRITISERT: Ariel har et turbulent forhold til moren Chrystal Workman. FOTO: Scanpix
BLIR KRITISERT: Ariel har et turbulent forhold til moren Chrystal Workman. FOTO: ScanpixVis mer

Ariel winter

Ariel Winter blir utsatt for  «bodyshaming» – igjen

Nå av sin egen mor.

TOPP: Ariel Winter, mest kjent fra den hysteriske serien «Modern Family», har vært mye i media den siste tiden.

Mest nylig har det handlet mye om moren hennes, Chrystal Workman. Duoen har – og har i lang tid hatt – et ganske turbulent forhold.

I et intervju i 2016 fortalte Ariel at moren var en såkalt «stage-mom», som gjorde alt for at datteren skulle bli en stjerne. I tillegg beskyldte hun Chrystal for å ha misbrukt henne psykisk.

Siden den gang har skuespillerinnen unngått å snakke om moren i media, men moren selv, er tydeligvis ikke helt ferdig med å brette ut om forholdet deres.

LES OGSÅ: Perrie Edwards viser frem arret på magen på Instagram

I forrige uke ble nemlig Chrystal intervjuet av In Touch, og da benyttet hun muligheten til å dele sin mening om datterens omtalte klesstil.

Ariel har nemlig fått mye oppmerksomhet for sine tettsittende (og av og til gjennomsiktige) kjoler, korte shortser, og dype utringninger.

– Hun er nødt til å vokse opp. Jeg hadde bedt hun om å kle seg ordentlig, og være den vakre personen hun er, sa «Modern Family»-stjernens mor.

– Det er trist at hun føler at hun må vise seg frem på den måten, når det ikke er nødvendig. Ariel er smart, vakker og talentfull. Hun er en proff skuespiller. Hun trenger ikke å gjøre sånt. Hun er vakker med klærne på, forteller moren.

Ariel, som er kjent for å svare på kritikk, responderte raskt på uttalelsene. Kort tid etter intrevjuet ble offentliggjort, twitret hun nemlig følgene:

LES OGSÅ: Slik svarer Rihanna på de ondsinnede vekt-kommentarene

«Det som er trist er at du lyver konstant, og hvorfor prater du alltid til meg gjennom pressen? Det går helt fint med meg», skrev 19-åringen.

Go, queen. Goooo. Vi elsker at Ariel ikke lar seg overkjøre og tør å heve stemmen når hun mener noe er galt!

Husk: Det spiller ingen rolle hva du har på deg eller ikke har på deg, om du liker å gå med skikkelig utringing eller helt igjen-kneppet skjorte, miniskjørt eller baggy joggebukse...

Det eneste (!) som betyr noe, er at du selv føler deg fin <3 Ikke la andre få deg til å føle deg mindre verdt på grunn av måten du kler deg på.