SKADET SEG: Fredag delte Astrid Smeplass en video av seg selv på Instagram, hvor hun viste frem det smertefulle resultatet av en surfeulykke: En gedigen kul i panna. FOTO: Scanpix
SKADET SEG: Fredag delte Astrid Smeplass en video av seg selv på Instagram, hvor hun viste frem det smertefulle resultatet av en surfeulykke: En gedigen kul i panna. FOTO: ScanpixVis mer

Astrid s

Astrid S avlyser opptreden etter surfeulykke


TOPP: Vi ble først kjent med Astrid Smeplass da hun i 2013 dukket opp i «Idol».

Den gang nådde ikke sangfuglen helt til topps og endte på femteplass – men hun har gjort enorm suksess etter deltagelsen.

I dag er hun for de fleste kjente som Astrid S, og hver gang blondinen slipper ny musikk, dominerer låtene på hitlista. For eksempel står hun bak bangers som «Jump», «Breathe», og «Think Before I Talk».

LES OGSÅ: Et av «Gossip Girl»-parene skulle egentlig ikke bli sammen

Året har gått med til turné for den talentfulle 21-åringen, og for tiden befinner hun seg i Australia.

Men dessverre ble det ikke bare fryd og gammen «down under»: Astrid skadet seg nemlig mens hun surfet i Sydney.

På Instagram viser stjernen frem en gigantisk kul i pannen, og meddeler at hun må avlyse en kommende opptreden i Sverige som følge av ulykken.

LES OGSÅ: Bella Hadid og Kendall Jenner i opphetet krangel

«Jeg må dessverre avlyse P3 Sessions i Sverige, som jeg virkelig gledet meg til. Det føles så frustrerende å måtte avlyse på grunn av noe jeg ikke har kontroll over», skriver Astrid under klippet.

Se videoen og les Astrids uttalelse i sin helhet under.

(PS: God bedring <33333)