SPEKULASJONER: I september begynte ryktene å svirre om at Kylie Jenner venter barn – men et bilde realitystjernen selv delte på Snapchat denne uken, får fansen til å tro at det hele er oppdiktet. FOTO: Scanpix
SPEKULASJONER: I september begynte ryktene å svirre om at Kylie Jenner venter barn – men et bilde realitystjernen selv delte på Snapchat denne uken, får fansen til å tro at det hele er oppdiktet. FOTO: ScanpixVis mer

Kylie Jenner

Beviser dette bildet at Kylie ikke er gravid?


TOPP: I september begynte ryktene å svirre om at Kylie Jenner venter sitt første barn med rapperkjæresten Travis Scott.

Siden den gang har hovedpersonene selv holdt kortene tett til brystet, mens «momager» Kris Jenner har snakket kryptisk om graviditeten uten å verken bekrefte eller avkrefte noe.

Fansen er naturligvis nysgjerrige på Kylie om Kylie faktisk er i ferd med å stifte familie, og følger nøye med på alle oppdateringer.

Kan babymagen skimtes på Snapchat? Avslører hun noe på Instagram?

LES OGSÅ: Bella Hadid og Kendall Jenner i opphetet krangel

Foreløpig har man ikke blitt noe klokere av sjekke sosiale medier hvert kvarter – men nå mener mange at Kylie faktisk har delt et hint.

Nylig la hun nemlig ut et bilde av innkjøpene sine i forbindelse med en jentetur på Snapchat, og én av tingene på bildet vekker oppsikt.

Mellom alt godteri og potetgull lå det nemlig en pakke tamponger.

LES OGSÅ: Et av «Gossip Girl»-parene skulle egentlig ikke bli sammen

«Hmmm, hvorfor kjøper Kylie tamponger hvis hun er gravid», skriver Twitter-brukeren @carahoran212.

«Hei, Kylie Jenner, jeg ser du kjøper tamponger. Gidder du å avkrefte at du er gravid eller skal du fortsette å la oss lure?», skriver @abishovlain.

Foreløpig har verken Kylie eller teamet hennes kommentert spekulasjonene. Vi venter i spenning!