PÅ TOPP: I en ny undersøkelse kommer det frem at Harry Styles har, basert på det gyldne snitt, Hollywoods mest perfekte øyne. FOTO: Scanpix
PÅ TOPP: I en ny undersøkelse kommer det frem at Harry Styles har, basert på det gyldne snitt, Hollywoods mest perfekte øyne. FOTO: ScanpixVis mer

Harry Styles

Denne stjernen har ifølge forskning «perfekte» øyne

Vi er ikke overrasket.


TOPP: Det er vel ikke bare oss som har (altfor) mange kjendiscrusher?

For å nevne noen få elsker vi Dylan O'Brien, Liam Hemsworth og Ian Somerhalder.

I tillegg til at gutta er veldig talentfulle, er det ikke til å stikke under stol at de har vært heldige med utseende også.

La oss bare få sagt det: Selvfølgelig finnes det ingen fasit på hva skjønnhet egentlig er – det kan jo være alt!

LES OGSÅ: Slik ser den lille babyen fra «Friends» ut 13 år senere

Det spørs bare på øyet som ser <3

Likevel er det slik at man kan finne et konkret svar på hvor «perfekt» et ansikt er på vitenskapelig plan, basert på hvor nærme man kommer det gyldne snitt (også kjent som phi).

I en ny undersøkelse, som forøvrig ble gjort av Centre for Advanced Facial Cosmetic and Plastic Surgery, har man forsket på nettopp dét.

LES OGSÅ: Kim og Kanye venter (ifølge ryktene) sitt tredje barn

Med utgangspunkt i phi, har de funnet ut hvem av Hollywood-kjekkasene som har mest perfekt ansiktsform, nese, hake og øyne.

I førstnevnte kategori var det David Beckham som sto seirende igjen (Zayn Malik kapret en niende plass), mens «mest perfekte nese»-tittelen gikk til Ryan Gosling.

Når det gjaldt hake og øyne, var det Harry Styles som kunne smykke seg med førsteplassen.

HOLLYWOODS MEST PREFEKTE ØYNE: Harry Styles stakk av med førsteplassen, men også Will Smith, Brad Pitt og George Clooney knivet om tittelen. FOTO: Scanpix Vis mer