DUKKET IKKE OPP: Miley Cyrus skulle være en av de celebre gjestene under årets Teen Choice Awards, men dukket aldri opp på prisutdelingen. Nå beklager hun seg ovenfor fansen. FOTO: Scanpix
DUKKET IKKE OPP: Miley Cyrus skulle være en av de celebre gjestene under årets Teen Choice Awards, men dukket aldri opp på prisutdelingen. Nå beklager hun seg ovenfor fansen. FOTO: ScanpixVis mer

Miley Cyrus

Derfor unnskylder Miley seg etter Teen Choice Awards

Stjernen beklager til fansen.


TOPP: Det mangler slett ikke på artister som enten kommer for sent til opptredener, avlyser, eller bare dropper å dukke opp uten forvarsel.

Denne gangen var det overraskende nok Miley Cyrus som skuffet fansen.

Under nattens Teen Choice Awards skulle hun egentlig motta Ultimate Choice Award, som er utdelingens gjeveste pris – men stjernen trakk seg i siste liten.

LES OGSÅ: Zendaya dukket opp i pysjamas på rød løper

Dét skapte full forvirring blant fansen, og nå beklager «Malibu»-sangeren seg på Instagram.

«Til mine kjære fans, og alle dere som ser på Teen Choice! Jeg takker dere fra bunnen av mitt hjerte for at jeg nå mottar Ultimate Choice Award. Jeg er veldig lei meg for at jeg ikke kunne delta på showet, da jeg hadde alle intensjoner om å stille opp for å feire denne prisen med dere», skriver gullstrupen.

Videre forklarer hun at grunnen til fraværet er at hun hadde «satt opp en urealitisk timeplan for seg selv».

LES OGSÅ: 9 ting du garantert ikke visste om Dylan O'Brien

I tillegg avslører Miley at hun snart slipper ny låt med tilhørende musikkvideo.

«Younger Now» lanseres førstkommende fredag.

«Jeg er såååå spent på å dele denne låten med alle dere. Jeg ser fram til å lage musikk resten av mitt liv, og jeg er takknemlig til alle som lytter», avslutter blondinen.

Les uttalelsen i sin helhet under.