SELFIE-DRONNING: Kim Kardashian er kjent for å være ekstremt aktiv på sosiale medier, og deler til stadigheter bilder av seg selv. FOTO: Scanpix
SELFIE-DRONNING: Kim Kardashian er kjent for å være ekstremt aktiv på sosiale medier, og deler til stadigheter bilder av seg selv. FOTO: ScanpixVis mer

Kim Kardashian

dette Instagram-bildet angrer Kim mest på

Realitystjernen avslører!


TOPP: Kim Kardashian er kjent for å være ekstremt aktiv på sosiale medier.

Hun deler til stadighet bilder av seg selv på Instagram, og fortjener definitivt å bære tittelen «selfie-dronning».

I disse dager er realitystjernen dog mer opptatt av å promotere sin nye sminkekolleksjon, KKW Beauty, og i den forbindelse har hun spilt inn videoer med flere av YouTubes mest kjente sminkeguruer.

LES OGSÅ: Denne unge jenta er Selena Gomez' ukjente tvilling

Snuttene har blitt laget i form av såkalte «tutorials» hvor Kims produkter brukes, men de er faktisk interessante å se på selv om du ikke er interessert i sminke.

Det prates tross alt en del mellom contouringen og highlightingen – og i videoen hun har spilt inn med makeup-artist Patrick Starrr, forteller brunetten blant annet hvilket Instagram-bilde hun angrer mest på.

Er det et av de mange nakenbildene hun har postet? Noe hun har delt av barna North og Saint? En selfie?

Nope.

LES OGSÅ: Kylie Jenner fikk svindyrt smykke av sin nye kjæreste

«Noe av det jeg angrer mest på, er at jeg hadde veldig korte negler da jeg viste frem forlovelsesringen min på Instagram. Det hadde sett så mye bedre ut med lange negler», avslører Kim.

(Lol.)

Vel, lange negler eller ei: Bildet har i skrivende stund i overkant av 1 millioner likes. Se det under!