SIGNATURSVEIS: Vanessa Hudgens har beholdt sine naturlige, ravnsvarte lokker gjennom mesteparten av karrieren sin – men nå prøver hun en helt ny look! FOTO: Scanpix
SIGNATURSVEIS: Vanessa Hudgens har beholdt sine naturlige, ravnsvarte lokker gjennom mesteparten av karrieren sin – men nå prøver hun en helt ny look! FOTO: ScanpixVis mer

Vanessa Hudgens

Overrasket fansen med platinablondt hår

Stjernen kvittet seg med sine mørke signaturlokker – i alle fall midlertidig.


TOPP: Vi ble først kjent med Vanessa Hudgens da hun i 2006 kapret rollen som Gabriella «High School Musical».

Det er hele elleve år siden nå (hjelp, tiden går altfor fort...) og stjernen har naturligvis forandret seg en god del i ettertid.

Én ting hun ikke har forandret så altfor mye på gjennom årenes løp, er sine ravnsvarte lokker.

LES OGSÅ: Slik reagerer internett på Taylor Swifts nye video

Det skal sies at Vanessa blant annet har prøvd ut rødlig skjær i håret og lysebrun ombré i korte perioder, men mesteparten av tiden har hun altså beholdt sin naturlige, mørke farge.

Nå har hun gjennomgått en totalforandring.

Mandag denne uken delte skuespilleren nemlig et bilde av seg selv på Instagram med helbleket hår!

LES OGSÅ: Selenas Instagram hacket – postet nakenbilder av Justin

Ifølge bildeteksten skjedde den dramatiske endringen i forbindelse med Vanessas jobb som dommer på danseprogrammet «So You Think You Can Dance».

Reaksjonene fra fansen lot ikke vente på seg, men i ettertid har skjønnheten lagt ut et nytt bilde av seg selv (forøvrig sammen med selveste Lorde) hvor hun igjen rocker sine mørke lokker – så det ser ut til at det bare var en parykk.

Sjekk bildet av Vanessa som blondine under.