ANKLAGER: Fansen mener at én detalj avslører Rihannas Photoshop-bruk på nytt bilde. FOTO: Scanpix
ANKLAGER: Fansen mener at én detalj avslører Rihannas Photoshop-bruk på nytt bilde. FOTO: ScanpixVis mer

Rihanna

Ser du hvorfor Rihanna blir beskyldt for å photoshoppe dette bildet?

Artistens Instagram-følgere har latt seg forvirre av detaljen.


TOPP: Rihanna har aldri vært redd for å vise seg frem; 29-åringen deler til stadighet lettkledde bilder på Instagram.

Tidligere har hun også stilt opp kliss naken for bladene Lui og Esquire.

I tillegg deltar hun årlig på Crop Over-festivalen på Barbos (som forøvrig er hjemstedet hennes), hvor sexy kostymer står i fokus.

LES OGSÅ: Her faller Bella Hadid ned trappen i skyhøye hæler

Superstjernens elleville antrekk får alltid enormt med oppmerksomhet, og i år er intet unntak.

Denne gangen valgte Rihanna rosa og grønne fjær, kombinert med en utsmykket, minimal bikini. Looken viste hun stolt frem på Instagram i går.

Det er ingen tvil om at «Work»-sangeren så fantastisk ut, men det er én, merkelig detalj som har fanget fansens oppmerksomhet.

På bildet ser det nemlig ut til at gullstrupen har to negler på den ene tommelen – noe mange har tolket som et tegn på at hun har manipulert bildet.

LES OGSÅ: Denne «SKAM»-kjekkasen skal delta i årets «Skal vi danse»

«Se på den neglen! Photoshop-alarm. Prøvde du å retusjere midjen din, og failet? Trodde ikke det om deg», lyder en av kommentarene.

Noen tar dog artisten i forsvar, og påpeker at det mer sannsynlig er en del av kostymet som «stikker ut» på et uheldig sted.

REAKSJONER: Fordi hun tilsynelatende har to negler på én og samme tommel, mener mange at Rihanna har redigert dette bildet av seg selv. Andre er sikre på at det bare er en del av 29-åringens kostyme, som kom til syne på en litt uheldig måte. FOTO: Instagram
REAKSJONER: Fordi hun tilsynelatende har to negler på én og samme tommel, mener mange at Rihanna har redigert dette bildet av seg selv. Andre er sikre på at det bare er en del av 29-åringens kostyme, som kom til syne på en litt uheldig måte. FOTO: Instagram Vis mer