KRANGEL: Det har i lang tid pågått en skikkelig feide mellom Katy Perry og Taylor Swift. Nå er sistnevnte klar til å begrave stridsøksen. FOTO: Scanpix
KRANGEL: Det har i lang tid pågått en skikkelig feide mellom Katy Perry og Taylor Swift. Nå er sistnevnte klar til å begrave stridsøksen. FOTO: ScanpixVis mer

Katy perry

Sier endelig unnskyld til Taylor Swift

Mon tro om gullstrupen godtar Katy Perrys offentlige beklagelse?


TOPP: Det finnes nok av kjendisfeider å ta av der ute.

Demi Lovato og Selena Gomez skal i lang tid ha vært fiender, Victoria Justice og Ariana Grande har en trøblete fortid, Nicki Minaj og Mariah Carey er alt annet enn bestevenner...

Likevel er det én stjernekrangel som har fått desidert mest spalteplass de siste årene.

Jepp, vi snakker selvfølgelig om feiden mellom Katy Perry og Taylor Swift.

Hva som faktisk satt i gang krangelen, er ikke godt å si: Noen har spekulert i at det handlet om sangfuglenes felles interesse i jentemagneten John Mayer, mens andre mener det hele begynte med at de stjal hverandres backup-dansere.

LES OGSÅ: Begge motorene i Jennifer Lawrences privatfly sviktet

Da hun nylig var med i James Cordens «Carpool Karaoke», delte Katy sin side av historien.

Hun fortalte at det i utgangspunktet handlet om tre av danserne hennes, som i 2013 ble bedt om å turnere med Taylor.

Dét skal Katy ha synes var helt greit, men hun ba dem komme tilbake og danse med henne ett år senere. Katy hevdet videre at da danserne ga beskjed til om at de ville tilbake til henne, fikk de sparken.

«I Kissed A Girl»-sangeren påsto også at hun hadde prøvd å snakke med Taylor om saken, men at hun nektet...

Taylors side av saken, derimot, lyder nokså annerledes.

– Hun (Katy ble aldri nevnt med navn i intervjuet, jour. anm.) forsøkte i praksis å ødelegge en hel arenaturné. Hun forsøkte å stjele flere av folkene mine bak min rygg, sa blondinen til Rolling Stone i 2014.

LES OGSÅ: Vi hadde ikke sjans til å kjenne igjen «Harry Potter»-stjerne

Pjuh! Uansett hva som egentlig skjedde mellom jentene: Nå er Katy klar for å legge det hele bak seg – og har faktisk sagt unnskyld.

– Jeg tilgir henne og jeg beklager om jeg har gjort noe feil, og forventer det samme fra henne. Det er på tide, sa popstjernen i en podkast med Ariana Huffington i helgen.

– Det finnes større problemer i verden. Jeg elsker henne, og jeg ønsker det beste for henne. Hun er en fantastisk låtskriver, og jeg tror både hun og jeg kan være representanter for sterke kvinner, som kan stå samlet til tross for sine uenigheter, fortsatte gullstrupen.

Woooow. Denne dagen trodde vi aldri skulle komme.

Nå venter vi bare i spenning på Taylors svar... Kanskje feiden snart er over for godt? Vi krysser fingrene <3