KOMPLEKS KARAKTER: I en slettet scene fra den siste «Harry Potter»-filmen, blir det bevist at Draco Malfang ikke er så ond som man kanskje trodde.
KOMPLEKS KARAKTER: I en slettet scene fra den siste «Harry Potter»-filmen, blir det bevist at Draco Malfang ikke er så ond som man kanskje trodde.Vis mer

Harry Potter

Slettet «Harry Potter»-scene forandrer alt

Nå er det umulig å hate Draco.


TOPP: Den første «Harry Potter»-filmen kom ut i 2001, og alle falt umiddelbart pladask for J. K. Rowlings magiske univers.

Og fascinasjonen ble ikke noe mindre med de neste syv filmene i rekken.

Nå er det hele seks år siden siste film rullet over storskjermen, og vi må innrømme at savnet etter Harry, Ronny og Hermine er skikkelig stort...

Vi skulle også veldig gjerne hatt et gjensyn med en av de andre favorittene våre: Draco Malfang.

LES OGSÅ: Slik er drømmedama til Tarjei Sandvik Moe fra «SKAM»

Helt siden vi ble introdusert for rollefiguren i «Harry Potter og De Vises Sten», var Draco en karakter de fleste fans elsket å hate.

Han ble først fremstilt som en mobber og ondsinnet skolebølle, før han med tiden tok ondskapen enda et steg videre, og ble en av Voldemorts dødsetere.

Likevel viste det seg – i de to siste filmene – at Draco kanskje bare var en veldig forvirret unggutt, som faktisk hadde noe godt i seg under all arrogansen; han tok rett og slett bare (veldig) mange dårlige valg.

Man kunne blant annet skimte «godheten» da han valgte å ikke drepe Humlesnurr – og i en scene produsentene valgte å kutte, blir det enda mer tydelig.

LES OGSÅ: Little Mix-sanger Perrie Edwards viser frem arr på magen

I scenen ser man Draco trosse Voldemort foran hele skolen, og samtidig hjelpe Harry ved å kaste tryllestaven sin til ham.

«Hvorfor var ikke dette med i filmen? Jeg hadde ELSKET å se Draco gjøre opp for seg», skriver YouTube-brukeren Maddie Perle.

«Det er skandaløst at denne scenen ble kuttet vekk...», skriver en annen om klippet, som ble offentliggjort i 2011.