VILLE IKKE SVARE: Khloé Kardashian holdt kortenen tett til brystet da hun besøkte talkshow-vert Ellen DeGeneres denne uken – sistnevnte var nemlig ivrig på å få realitystjernen til å bekrefte lillesøster Kylie Jenners angivelige graviditet. FOTO: Scanpix
VILLE IKKE SVARE: Khloé Kardashian holdt kortenen tett til brystet da hun besøkte talkshow-vert Ellen DeGeneres denne uken – sistnevnte var nemlig ivrig på å få realitystjernen til å bekrefte lillesøster Kylie Jenners angivelige graviditet. FOTO: Scanpix Vis mer

Khloé Kardashian

Slik svarte hun på Ellens Kylie-spørsmål

Khloé Kardashian holdt kortene tett til brystet når hun ble spurt om lillesøsterens angivelige graviditet.


​TOPP: Khloé Kardashian avslørte for to uker siden at hun var gravid på Instagram – dét etter måneder med spekulasjoner.

Denne uken besøkte hun «The Ellen Show» for å snakke om livet som vordende mor.

Blant annet fortalte stjernen at babyen kommer til få et navn som begynner på enten K eller T (sistnevnte for barnets far, Tristan Thompson).

Ellen grillet også Khloé om hennes angivelig gravide søster Kylie Jenner og hennes kontroversielle fravær på familiens julekort-bilder – men her holdt hun kortene tett til brystet.

LES OGSÅ: Derfor slettet Kim Kardashian alle julekortbildene

– Jeg vet ikke, du må spørre Kylie. Hvorfor får du ikke Kylie på showet?,» lød 33-åringens vage svar.

På grunn av Kylies fravær fra rampelyset i det siste, virker det lite sannsynlig at hun kommer til å stikke innom et av verdens mest populære talkshow, men hvis noen kan få det til å skje, så er det Ellen.

Vi krysser fingrene!

Se intervjuet med Khloé under her: