FORELDRE IGJEN: Jay Z og Beyoncé skal ha fått tvillingene sine, og dermed har lille Blue Ivy blitt storesøster. FOTO: Scanpix
FORELDRE IGJEN: Jay Z og Beyoncé skal ha fått tvillingene sine, og dermed har lille Blue Ivy blitt storesøster. FOTO: ScanpixVis mer

Beyoncé

Tvillingenes kjønn skal ha blitt avslørt

Fargene på gratulasjonsballongene skaper rykteflom på sosiale medier.


TOPP: Verden stoppet opp da Beyoncé i begynnelsen av februar i år avslørte at hun ventet barn med ektemannen Jay Z.

Og ikke bare ett, men to!

Jepp, superstjerneduoen skulle få tvillinger, og lille Blue Ivy skulle bli storesøster.

«Vi har blitt velsignet dobbelt opp. Vi er utrolig takknemlige over at familien vår vil vokse, og vi takker for lykkeønskningene», skrev Beyoncé under Instagram-posten som avslørte graviditeten.

LES OGSÅ: Nå har Bella Thorne farget håret sitt sjokkrosa

STORESØSTER: Blue Ivy skal ha fått to småsøsken forrige uke. Her er hun på scenen med pappa Jay Z og mamma Beyoncé i 2014. Vis mer

Nå skal ryktene ha det til at Queen B har født, og med dét kommer – som vanlig – endeløse spekulasjoner rundt barnas kjønn.

Foreløpig har paret selv holdt kortene tett til brystet, men mange tror at gullstrupen fødte «en av hver»: En gutt og en jente.

Dette ryktet tok for alvor av etter at en kvinne ble fotografert på vei inn til sykehuset Beyoncé angivelig ligger på i Los Angeles, med én rosa «baby girl»-ballong og én blå «baby boy»-ballong i hendene.

LES OGSÅ: Derfor skjuler Kylie Jenner ofte munnen på bilder

Det var amerikanske E! Online som først omtalte saken.

I tillegg har observante fans zoomet inn på bildet, og fått med seg at det står B&J på kortet.

Kanskje stemmer det, kanskje ikke – vi i TOPP velger å ta nyheten med en klype salt inntil hovedpersonene selv har bekreftet eller avkreftet spekulasjonene.

Uansett gleder vi oss skikkelig til å se de første bildene av hjerteknuserne <3