BEAUTYBLENDER: Mange av oss bruker denne herligheten for å sminke oss – men bruker du den riktig...? FOTO: Scanpix
BEAUTYBLENDER: Mange av oss bruker denne herligheten for å sminke oss – men bruker du den riktig...? FOTO: ScanpixVis mer

beautyblender

5 feil du gjør med beautyblenderen din

Dette må du huske på!

TOPP: For en stund tilbake kom det vi vil omtale som et av sminkens beste hjelpemiddel – nemlig beautyblenderen.

Vi i TOPP forguder den, og nå vet vi egentlig ikke hva vi skulle gjort uten...

Saken ble først publisert hos Frida.se.

For dere som ikke vet hva en beautyblender er, så er det «svamper» med mikroskopiske porer som hjelper deg å påføre foundationen, og det ender opp med å se fleeky ut.

LES OGSÅ: Fem grunner til at håret ditt blir fett

MEN: Du kan også gå på en skikkelig smell, om du ikke bruker herligheten riktig.

Under finner du fem feil du må passe deg for.

1. Du gjør den ikke våt.

For at du skal få den perfekte looken, er det viktig å gjøre beautyblenderen fuktigfør du begynner. Det gjør ikke bare at sminken din ser bedre ut – i tillegg sørger det for at svampen ikke suger opp hele produktet. Start altså med gjøre blenderen våt, for så klemme ut vannet.

2. Du drar den langs huden.

For å få foundationen til å se jevn og fin ut, er det viktig at du ikke drar beautyblenderen over ansiktet, men dytter den forsiktig rundt.

3. Du bruker ikke hele svampen.

Grunnen til at svampen er formet som den er, er fordi du skal kunne anvende den på ulike områder i ansiket. Den smale tuppen fungerer supert ved øynene og for å legge rouge, mens den største delen passer fint når du skal legge foundation.

4. Du legger den feil sted.

Når du er ferdig å bruke blenderen, legger du den mest sannsynlig i sminkepungen igjen... Men der kommer den aldri til å tørke. La den ligge fremme på et lite håndkledet i stedet for. Da kommer den til å være bedre å bruke, og holde myyyye lenger!

5. Du vasker den aldri.

Det er veldig viktig at du vasker svampen. Gjerne etter hver gang du har brukt den. Det er også mulig å kjøpe produkter som er laget spesielt for å rense beautyblendren. Les hvordan du kan vaske den her.