SVART: Kendall og Kylie matcher ofte på rød løper. Her er søstrene under fjorårets MTV Video Music Awards. FOTO: Scanpix
SVART: Kendall og Kylie matcher ofte på rød løper. Her er søstrene under fjorårets MTV Video Music Awards. FOTO: ScanpixVis mer

Jenner-søstrene

Derfor matcher Kylie og Kendall

Nope, det er ikke tilfeldig.


TOPP: Kendall og Kylie Jenner har vokst opp i rampelyset, og var faktisk bare 12 og 10 år gamle da den første «Keeping Up With The Kardashians»-episoden ble sendt.

I dag er søstrene voksne, og har begge gjort enorm suksess.

Kendall har så godt som tatt over motebransjen (skjønnheten har jobbet med alle de store motehusene), mens Kylies sminkeprodukter som regel blir utsolgt to minutter etter at det legges ut på nett.

LES OGSÅ: Slik «rater» Selena Gomez sitt eget utseende

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

Det er altså ingen tvil om at realitystjernene gjør det bra på hver sin kant, men duoen har likevel et tett bånd.

De er stadig å se på byen sammen, rød løper, middager, motevisninger – og uansett tilstelning, er det ofte slik at søstrenes antrekk matcher.

Vi i TOPP har frem til nå tenkt at det er tilfeldig, men den gang ei!

LES OGSÅ: Se Kylie Jenner hånd i hånd med ny rapstjerne

Kjendisstylist Monica Rose har nemlig avslørt at jentene selv forsikrer seg om at fargepaletten de går for ikke krasjer med den andres antrekksvalg.

«Når jeg jobber med Kendall eller Kylie, og de skal på et event sammen, vil de alltid være litt på samme bølgelengde. De spør liksom alltid hva søsteren skal ha på seg», sa Monica til Reebok under årets Coachella-festival.

MATCHER: Kylie og Kendall ser begge superbra ut i nude-farger <3 FOTO: Scanpix
MATCHER: Kylie og Kendall ser begge superbra ut i nude-farger <3 FOTO: Scanpix Vis mer