LIGG LITT EKSTRA I SENGEN: Her er tipsene som gjør at du kan sove litt lenger om morgenen. FOTO: Scanpix 
LIGG LITT EKSTRA I SENGEN: Her er tipsene som gjør at du kan sove litt lenger om morgenen. FOTO: Scanpix Vis mer

skjønnhetstips

Skjønnhetstips for late jenter

Fem minutter ekstra på badet, betyr fem minutter mindre i senga. Vi velger sistnevnte.

TOPP: Er du et skikkelig dovendyr som prioriterer noen minutter ekstra i sengen, fremfor å stå litt lenger foran speilet hver morgen?

Da er denne saken som laget for deg.

Ja, det er fullt mulig å se både fresh og oppvakt ut, uten å måtte legge ned masse tid på badet.

For la oss være ærlige – det er deiligere å ligge under dyna, enn å kløne med sminken foran speilet.

LES OGSÅ: Slik holder du huden ren i sommer

1. Flett håret kvelden før: Dropp krølltanga på morgenen! Ønsker du deg nydelige krøller, men orker ikke tanken på å sette i gang rette- eller krølltangen før du skal på skolen? Flett håret ditt på kvelden før du legger deg og våkne opp med fine bølger!

Det hjelper i tillegg godt om du dusjer på kvelden, og at håret dermed er fuktig når du fletter det.

2. Ha sminkefjerner på nattbordet: Dropper du ofte å fjerne sminken før du legger deg? Det er noe av det dummeste man kan gjøre (å ikke fjerne sminken er en av de største grunnene til at kviser popper frem!), men det er sykt fristende når man er stuptrøtt.

Ha derfor en pakke med våtservietter på nattbordet, så kan du heller fjerne sminken liggende i senga. Men ikke gjør en vane ut av det – huden din vil takke deg for å bruke et par ekstra minutter på badet hver kveld!

3. Bøy vippene og legg eyeliner samtidig: Dette er et skjønnhetstips for deg som både er lat og smart. Neste gang du bøyer vippene med en vippetang, forsøk å legge eyeliner på kanten som berører øyelokket ditt når du bruker tangen.

På den måten legger du eyeliner og bøyer vippene samtidig. Det er viktig at eyelineren du bruker er myk i konsistensen, og ja, det kan ta litt øvelse for å få det til perfekt. Sjekk ut video av trikset her.

4. Unngå å vaske hele håret: Har håret ditt en tendens til å bli fortere fett i fronten enn bakover på hodet? Eller kanskje du har pannelugg som fort blir fet?

I stedet for å bruke mye verdifull tid på å måtte vaske hele håret, holder det ofte å bare sjamponere og skylle det utsatte håret. På et blunk er du kvitt de fete hårpartiene!

5. Se mer våken ut med hvit eyeliner: Ja, søvn er ekstremt viktig for deg og mister du mye søvn, vil det fort synes på utsiden.

Ser du sliten ut, men ikke har tid til å bruke noe ekstra tid foran speilet, kan du se mer våken ut med et superenkelt triks: Bruk en hvit eller hudfarget eyeliner på den nedre våtkanten din. Du ser automatisk mer opplagt ut i tillegg til at øynene dine ser større ut – score!