INSTAFOOD: Vi elsker instabilder av digg mat <3 Foto: Scanpix
INSTAFOOD: Vi elsker instabilder av digg mat <3 Foto: ScanpixVis mer

Instagram

14 tips til flere likes på instagram

Disse funker!

TOPP.NO: Instagram er en av våre favorittapper! Du kan følge venner, kjendiser og helt ukjente mennesker som inspirerer hver dag <3

I tillegg er det gøy å være kreativ med bilder, redigere og få respons fra følgerne dine. De fleste synes det er moro med mange likes og følgere, så vi har gravd litt etter tips til hvordan du kan få enda flere!

LES OGSÅ: Likte du et gammelt bilde på Instagram? Slik skjuler du det!

1. Høy kvalitet. En fordel er å ha et godt kamera, enten på mobilen din eller et kamera hvor du kan overføre bildene via Wi-Fi. Like viktig er godt lys for kvaliteten, og at du holder kamera i ro.

2. Samme stil/filter. Det er ingenting i veien med å eksperimentere med filtere og finne ut hva som er din stil, men et godt tips er å holde seg til et par filtere eller redigeringsmåter. På den måten kjenner følgerne dine igjen stilen din, og profilen din blir mer gjennomført!

3. Del bildene dine. Lett å glemme, men folk må jo få vite om profilen din! Du kan dele Instagram-bildene dine på andre plattformer innimellom, for eksempel Facebook, Twitter eller blogg.

4. Hashtags. Klassikeren – men lurt å huske på! Du bestemmer selv hvor mange du vil kjøre på med, men jo flere du bruker, jo flere likes får man som regel. S

jekk hvilke hashtags som trender, og så kan du bruke #likeforlike eller #like4like. Da er det hyggelig å like andres bilder tilbake også <3

5. Poste jevnlig. Det er du selv som vet best hvor aktiv du ønsker å være på Instagram, men en fordel er å gi lyd fra seg i ny og ne. Å poste et bilde i halvåret skaper ikke engasjement rundt profilen din.

6. Tag steder. Hvis du tagger en restaurant eller et annet sted, gjør det at flere kan finne bildene dine. Kanskje restauranten vil dele bildet ditt fordi de synes det var fint?

7. Populære tider. Ikke post bildet ditt klokka 3:07 på natta, men heller de tidene hvor flest er på Instagram.

8. Følg andre. Vær engasjert i andres profiler, lik og følg andre du synes tar kule bilder! Kanskje de følger tilbake?

9. Kommenter på populære bilder. På denne måten kan profilen din bli oppdaget av mange flere, men husk å ikke skrive den samme kommentaren hele tiden. Gi en hyggelig kommentar som passer til akkurat det bildet!

10. Mat. #Instafood er ikke en populær hashtag uten grunn. Men det kan bli for mange matbilder. Ønsker du flere likes, så bør du bare dele matbilder når det ser helt amazing ut, og kanskje ikke en halvspist tallerken med lapskaus.

11. Kjæledyr. Bilder av kjæledyr får ofte mange likes! Men ha i bakhodet at det skaper mer engasjement om dyret ditt gjør noe spesielt eller morsomt.

12. Selfies. Det er ingen hemmelighet at gode selfies får masse likes! Husk godt lys, og smil gjerne <3

13. Ikke poste fredag eller lørdag kveld. Et tips vi kom over, er at du ikke bør poste bilder fredag eller lørdag kveld. Hvorfor? Folk ser de, men de ønsker kanskje ikke å like bildene fordi man ikke vil innrømme at man sitter på Insta på fredagskvelden...

14. Redigere bildene. Øv deg på å redigere bildene dine i forskjellige apper – og finn ut hva som er din stil! Bildene kan bli SÅ mye kulere med litt redigering.

Lykke til! Kanskje du opplever dette en dag? 👇🏼 👇🏼 👇🏼

LES OGSÅ: 8 ganger Justin Bieber sjarmerte oss <3