FAVORITTFILTER PÅ SNAPCHAT: Det er vel ikke tvil om at Kylie Jenner eeelsker filteret som gjør deg til en søt hund. Her har hun fått med mammaen, Kris Jenner, på selfie.  Foto: Xposure
FAVORITTFILTER PÅ SNAPCHAT: Det er vel ikke tvil om at Kylie Jenner eeelsker filteret som gjør deg til en søt hund. Her har hun fått med mammaen, Kris Jenner, på selfie. Foto: XposureVis mer

| Snapchat

De 10 mest brukte Snapchat-filterne i 2016

Er din favoritt med på lista?

TOPP.NO: Det går vel knapt én dag uten at vi priser oss lykkelige over Snapchats fantastiske filtre. Det er skremmende hvor moro det er å slenge på filtre på snapene våre, og kanskje aller mest hvor skremmende mye tid det får oss til å bruke på mobilen...

Uansett, den populære appen har listet opp de 10 filterne som var mest populære blant deres 150 millioner brukere — og vi er egentlig ganske så enige med resten av Snapchat-elskerne i verden!

LES OGSÅ: En episk tabbe er oppdaget i Kylie Jenner-kalenderen for 2017

Dessverre var ikke listen rangert fra mest til minst brukt, så vi har måttet gjette oss til rekkefølgen:

Hunden
Dette er uten tvil Kylie Jenner sitt favorittfilter. Har vi knapt sett bilder av henne på Snapchat uten de søte hundeørene og den rosa tungen?!

LES OGSÅ: Beyoncé har blitt en latterlig dårlig voksfigur — se bildet her!

Faceswap
Aaah, fortsatt det filteret som får oss til å le høyest. Vi blir rett og slett aldri lei av å bytte ansikt med bff-en vår/kjæresten/mamma/pappa/bestemor/katten.

 Foto: Xposure
Foto: Xposure Vis mer

Blomsterkransen
SÅ KLART er filteret med en søt blomsterkrans på topplisten! Det ultimate filteret for å gjøre hver dag til en sommerdag...

Faceswap med bilder fra kamerarullen
Det er like morsomt å bytte ansikt med en kjendis hver eneste gang. Lol!

 Foto: Xposure
Foto: Xposure Vis mer


Sommerfuglkransen
Filteret som gir deg gullfargede sommerfugler i håret er filteret å gå for om du vil se overjordisk smashing ut. Rett og slett!

 Foto: Xposure
Foto: Xposure Vis mer


Rådyret
Dette filteret gjør deg til verdens søteste i tillegg til at du får den morsomste stemmen ever om du filmer. Full pakke med andre ord!

 Foto: Xposure
Foto: Xposure Vis mer


Rosa blomsterkrans
Bildet får et fint lyserosa skjær og du får en vakker rosa blomsterkrans i håret. Ariana Grande og Gigi Hadid digger dette filteret, og det gjør vi og! 

Røde kinn
Lyserosa kinn er sååå fint, så det er ikke så rart at det søte filteret som gir deg veldig rødmende kinn har vært populær i året som gikk.

 Foto: Xposure
Foto: Xposure Vis mer


Bie-filteret
Vi elsker å bli en liten bie og at filteret endrer stemmen vår om vi spiller inn video. Score!

 Foto: Xposure
Foto: Xposure Vis mer


Nedovermunn-filteret
Det er litt vanskelig å forklare, men du vet helt sikkert hvilket filter vi mener når du ser for deg at munnen trekkes oppover slik at den ser ganske misfornøyd ut og øynene ser ekstra store ut. Man blir veldig søt og veldig rar. Anyways, det er uten tvil et av Snapchats morsomste filtre i året som gikk, og det er det flere som mener!

Hvilket filter bruker du mest?

Kilde: Vi Unge