HAR DU OPPLEVD EN STALKE-TABBE?: Det er dessverre lett å trykke "like" på bilder man ikke vil på Instagram. Foto: Scanpix
HAR DU OPPLEVD EN STALKE-TABBE?: Det er dessverre lett å trykke "like" på bilder man ikke vil på Instagram. Foto: ScanpixVis mer

| Instagram

Likte du et gammelt bilde på Instagram? Slik skjuler du det

Et enkelt triks redder den *veldig* kleine situasjonen...

TOPP.NO: Jepp, vi har alle vært der! Du sitter og scroller gjennom crushet ditt sine bilder på Instagram (eller grøss og gru: EKSEN til crushet ditt), og klarer å like et gammelt bilde.

Gjerne et bilde lagt ut for 164 dager siden. Uæææh... Det finnes knapt noe kleinere - greit nok at man stalker, men man vil jo helst ikke at noen skal vite det!

LES OGSÅ: Camila Cabello ble «angrepet» under intervju - og fansen forsvarer idolet sitt med nebb og klør på Twitter

Heldigvis finnes det et smart triks som gjør at personen ikke oppdager stalke-tabben din.

Det første du må gjøre er å unlike bildet med én gang. Deretter scroller du deg opp til det aller nyeste bildet og liker det.

LES OGSÅ: 9 rare ting jenter gjør når vi er forelska

Når personen du stalket får beskjed om at du har likt bilder, ser de bare det nyeste bildet - ikke at du har likt det gamle bildet óg!

Det er nesten litt magisk. Og veldig, veldig nyttig å vite!

(Ja, det kan være litt pinlig å måtte like det nyeste bildet også - men i hvert fall bedre enn at de ser at du har scrollet 72 uker ned på profilen deres...)

Kilde: Frida